Fysiotherapie en Manuele therapie Van Hoof

Samenwerkingsverbanden

Samenwerkingsverbanden Fysio van Hoof

Fysio van Hoof heeft meerdere samenwerkingsverbanden om het productaanbod zo compleet mogelijk te laten zijn. Hieronder worden de samenwerkingen beschreven:

Boonman Bedden en Wonen

Wij zijn een samenwerking aangegaan met beddenspeciaalzaak Boonman Bedden en Wonen, een absolute topper op het gebied van bedden, matrassen en wooninrichting.
Logo boonman bedden


Samenwerkingsverbanden Q-axis Gezondheid en Werk

Fysio- en Manuele Therapie Van Hoof werkt nauw samen met zusteronderneming ‘Q-axis Gezondheid en Werk.’ Vaak hebben fysieke klachten waarvoor een (fysio)therapeut wordt ingeschakeld relatie met werkhoudingen of de zwaarte van uw beroep. Q-axis Gezondheid en Werk biedt werkplekonderzoeken, arbeidsverzuimpreventie, arbeidsre-integratie en nog vele andere diensten.

Op deze manier brengen we een optimale koppeling tot stand tussen fysiotherapie/manuele therapie enerzijds en werk anderzijds.Q-axis logo DEF_cmykkopie


Samenwerkingsverbanden met diëtistenpraktijk Ellen Winters

Fyio van Hoof werkt samen met diëtistenpraktijk Ellen Winters op het gebied van obesitas en preventie van hart en vaatziekten. Tevens bestaat er een samenwerking op het gebied van arbeidsre-integratie en de diëtiste is verbonden aan de cursus Zwanger & Fit. Ze is o.a. gevestigd in Paramedisch Centrum van Hoof te Dommelen. U kan bij haar terecht voor voeding- en dieetadvies.

Voor meer informatie: www.ellenwinters.nl

logo2


Samenwerkingsverbanden met Valnet

Fysiotherapie Van Hoof is vanuit het cluster geriatrie aangesloten bij Valnet in het kader van valpreventie en valtraining.

Voor meer informatie: www.valnet.infologo_valnet


Multi Disciplinair Overleg Medisch Centrum Westerhoven

In Medisch Centrum Westerhoven vindt een MDO ( multidisciplinair overleg) plaats, waarbij de zorg voor de kwetsbare ouderen wordt besproken.

Dr Schoone( huisarts), mv Spit (specialist ouderengeneeskunde) , Maartje Spit (verpleegkundig specialist), Cindy van Montfort ( wijkverpleegkundige), Elke Mollen (geriatrie fysiotherapeut) en Corry Heesterbeek (fysiotherapeut) vormen het kernteam van dit overleg.

Wanneer zij actief betrokken zijn bij het zorgproces nemen ook Ilse Smolders( ergotherapeut), Ellen Winters (diëtist) en Marleen Bauhaus (praktijkondersteuner huisarts) en overige hulpverleners deel aan de bespreking. Samen maken we ons sterk voor zorg!


Overige samenwerkingsverbanden

Daarnaast is Elke Mollen aangesloten bij het Geriatrie netwerk. Elke is ook nog lid van Parkinsonnet (www.parkinsonnet.nl) en Corry is lid van NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) www.nahzobrabant.nl