Fysiotherapie en Manuele therapie Van Hoof

Excellent Fit

Excellent fit

Excellent Fit

Fitness onder begeleiding van een fysiotherapeut
Excellent Fit is een vrij toegankelijke fitnessprogramma, dat wordt uitgevoerd onder een begeleidend en wakend oog van een gekwalificeerd fysiotherapeut. Er wordt bij professioneel getraind in modern ingerichte ruimten die bovendien voorzien zijn van airconditioning.

Excellent Fit wordt u aangeboden in Valkenswaard en Bergeijk. Er zijn vaste trainingstijden en de groepen zijn gebonden aan een maximum aantal deelnemers.

Deskundige begeleiding door fysiotherapeut
Onze fysiotherapeuten zijn speciaal opgeleid om u te begeleiden tijdens het sporten. Voor een optimaal effect vindt Excellent Fit plaats in kleine, vaste groepen. Elke groep heeft zijn eigen fysiotherapeut en elke deelnemer heeft zijn eigen trainingsschema. De fysiotherapeut zorgt er voor dat uw individuele programma op tijd wordt aangepast, zodat u effectief blijft trainen.

Excellent Fit met moderne apparatuur
In onze sportruimte voor wordt gebruik gemaakt van de modernste apparatuur. De uitgebalanceerde krachtlijn is multifunctioneel en uitermate geschikt voor Excellent Fit waarbij uw gezondheid op de voorgrond staat. De nieuwste krachtapparaten zijn makkelijk te bedienen, veilig, nauwkeurig in te stellen en comfortabel.
Ook de cardioapparatuur in ons centrum voor Excellent Fit is uiterst modern en biedt vele motiverende trainingsmogelijkheden. De apparatuur kan speciaal op uw trainingsprogramma worden ingesteld. Verder heeft de cardioapparatuur de mogelijkheid om automatisch de weerstand aan te passen tijdens uw training wanneer u bijvoorbeeld op een niet-effectieve hartfrequentie aan het trainen bent. In de ruimte voor Excellent Fit zijn hartslagmeters aanwezig waar u gratis gebruik van kunt maken.

Dit zijn onze speciale Excellent Fit groepen:

Mail ons voor meer informatie en bekijk hier de tarieven.