Fysiotherapie en Manuele therapie Van Hoof

Hart- en long fit

Hart- en Long fit

Hart- en long fit

Hart- en Long Fit is het ideale trainingsprogramma na een revalidatieperiode als gevolg van hartfalen of specifieke longklachten. Het sluit naadloos aan en u kunt direct verder werken aan uw fitheid. Maar ook als u in het verleden hart of longklachten hebt gehad en eigenlijk wel weer aan uw conditie wilt werken maar u weet niet wat u wel en niet kunt of mag is dit trainingsprogramma geschikt.

Er wordt een speciaal trainingsplan opgesteld dat op maat gemaakt wordt en zo precies past bij de doelstellingen die u wilt behalen. Door het gebruik van een hartslagmeter en het regelmatig controleren van bepaalde waarden (bloeddruk en saturatie) traint u precies op uw niveau. Er wordt op vaste momenten geëvalueerd en aan de hand daarvan vervolgstappen doorgesproken en gepland.

Bij Excellent Hart- en Long Fit denken wij actief met u mee. Wij zorgen voor de stimulans en de deskundigheid voor uw optimale herstel.

Indeling abonnement
2x per week
Optie: Begeleiding in gezond eten met diëtiste.

Zie hier de prijslijst voor Excellent Fit.

Trainingsaspecten
Individueel trainingsprogramma met accent op algehele conditie en krachttraining. Daarnaast is er aandacht voor het terugkrijgen van het vertrouwen in het lichaam en durven belasten.