Fysiotherapie en Manuele therapie Van Hoof

ZwangerFit

Zwanger en Fit

ZwangerFit

ZwangerFit is een specifiek trainingsprogramma, onder begeleiding van gespecialiseerde fysiotherapeuten, om je actief op de bevalling voor te bereiden en zo, ook na de bevalling, weer in conditie te komen. De cursus is een combinatie van zwangerschapsfitness, specifieke oefeningen en gerichte informatie en nuttige tips.

Beweging én gerichte training zorgen voor een goed functionerend en gezond lichaam. Naast je eigen gezondheid, tijdens de zwangerschap en de bevalling, komt een gezond lichaam het kindje ten goede. Actief blijven sporten tijdens de zwangerschap vermindert het risico op bepaalde zwangerschapsklachten.

Het ritme kan zo na de bevalling sneller en beter opgepakt worden. Er wordt een speciaal trainingsplan opgesteld dat op maat gemaakt wordt en zo precies past bij de doelstellingen die u wilt behalen.

Na de bevalling is er specifieke aandacht voor bekkenbodem-, buik-, bil- en beenoefeningen, training van de rompstabiliteit, algehele conditie en specifieke tips voor het dragen en verzorgen van uw baby.

Indeling abonnement
U traint 1x per week in specifieke ZwangerFit groepen en optie voor 1x per week in gemengde groep.
Optie: Begeleiding in gezond afvallen/gezonde voeding met diëtiste Ellen Winters.

Trainingsaspecten
Individueel trainingsprogramma met aandacht voor algehele fitheid waarbij rekening wordt gehouden met de lichamelijke veranderingen tijdens de zwangerschap en eventuele ongemakken. ZwangerFit is een programma dat zowel voor als na de bevalling gestart kan worden.

Prijzen:

Inschrijving 
€ 14,00 éénmalig.

Sporten vóór de bevalling:
€ 10-, per week

Sporten ná de bevalling (één keer per week):

€ 120,- voor drie maanden
€ 225,- voor zes maanden

* Inhalen is mogelijk indien u afzegt uiterlijk 24 uur voor aanvang van de ZwangerFit training. Het inhalen dient te geschieden binnen de betalingstermijn.

Neem direct contact op voor meer informatie.