Fysiotherapie en Manuele therapie Van Hoof

Norbert Bosmans

Norbert BosmansNaam:
Norbert Bosmans

E-mail:
n.bosmans@fysiovanhoof.nl

Ervaring:
Vanaf 2005 werkzaam bij Fysio van Hoof.


Opleiding:
Fysiotherapie Eindhoven 2001-2005, Mckenzie / Mulligan, verschillende long-hart-schouder-& claudicatio cursussen. Lid van landelijk claudicatio-netwerk.

Specialisaties:
Pre- en postoperatieve schouderrevalidatie, Claudicatio intermittens (etalagebenen) en long- en hartrevalidatie.

Uitdaging:
Samen met de patiënt werken aan die behandelbare zaken om de hulpvraag te kunnen bereiken: Bij de een is het daadwerkelijk geheel pijnvrij zijn, bij de ander is dat maar 10% winst kunnen boeken of is zelfs onderhoud al een hele verbetering. In sommige gevallen betekent dat daadwerkelijk alleen maar behandelen, in een ander geval meer coaching en uitleg in combinatie met behandelen/trainen.

Waarom Fysio van Hoof:
Voor iedere klacht een topspecialist. Een groot team waarin (bijna) alle specialisaties binnen de fysiotherapie zijn gewaarborgd. Ondanks de grootte van de praktijk wordt er gewerkt in clusters (van specialisaties) en wordt er binnen zo’n cluster samengewerkt met als doel de patient zo goed mogelijk te kunnen behandelen. Korte lijnen met veel artsen/verwijzers in de omgeving.

Typisch Norbert:
Een gedreven allround-fysiotherapeut met de zojuist benoemde specialisaties die empathie hoog in het vaandel heeft. Die ‘samen met’ de patiënt wil werken aan de hulpvraag van de patiënt.