Fysiotherapie en Manuele therapie Van Hoof

Ted Versteegen

Naam:
Ted Versteegen

E-mail:
t.versteegen@fysiovanhoof.nl

Ervaring:
Na één jaar de opleiding HBO-V te hebben gevolgd, heb ik een interne overstap gemaakt naar de opleiding fysiotherapie te Fontys Hogescholen. Na het werken in buitenlandse instellingen heb ik me de laatste jaren naast mijn werk als fysio- en manueel therapeut o.a. ook bezig gehouden met de kwaliteitsbewaking van EPD’s (HCA+niveau) en coaching/sturing van een team van collega’s fysio- en manueel therapeuten. Daarnaast ben ik werkzaam geweest als leidinggevende en MT-lid binnen een eerstelijns fysiotherapeutisch medisch centrum te Boxtel bestaande uit meerdere locaties.


Opleiding
Fysiotherapie Fontys (1997); Sportrevalidatie (IAS); Master Revalidatiewetenschappen/Fysiotherapie en een Master of Science in de Manuele Therapie.

Aandachtsgebieden:
Manuele Therapie, Schoudernetwerk, Heup/Liesregio, Echografie/EPTE-electrolyse, Dry Needling

Uitdaging:
Als therapeut stel ik de hulpvraag van de cliënt centraal, bevorder ik een actieve cliëntrol en ga ik uit van een werkwijze waarin zowel therapeut als cliënt verantwoordelijk is voor een zo optimaal mogelijk behandelproces.

Mijn cliëntbenadering is vanuit een biopsychosociaal model, waarbij de uitdaging bestaat om elke cliënt te beschouwen als een individu met zijn/haar problematiek.

Waarom Fysio van Hoof:
De visie van de praktijk ‘excellent in zorg’ sprak me erg aan. Zo ook het werken met meerdere specialisaties en disciplines onder één dak, de brede kijk op het vakgebied en de persoonlijke aandacht voor de cliënt waarbij het leveren van kwaliteit voorop staat. Dit alles gecombineerd met de meest recente ontwikkelingen en innovatie. Dat is naar mijn mening waar Fysio- en Manuele Therapie Van Hoof voor staat.

Typisch Ted:
Ik als persoon: gemotiveerd, bewogen, enthousiast, harde werker, kritisch, empathisch en vrolijk. Waarbij de wil om me verder te ontwikkelen en te specialiseren binnen mijn vakgebied duidelijk aanwezig is.

Ik als collega: sta open voor feedback en ondersteuning, ben serieus maar zeker ook in voor een geintje.