Fysiotherapie en Manuele therapie Van Hoof

Tim Masseurs

Tim MasseursNaam:
Tim Masseurs

E-mail:
t.masseurs@fysiovanhoof.nl

Ervaring:
Fysio van Hoof en revalidatiecentrum Leijpark. Ervaring in orthopedische revalidatie, hart- en longrevalidatie en wervelkolom gerelateerde klachten. Verder ben ik coördinator van de Beweegmodule.


Opleiding:
In 2011 afgestudeerd aan de opleiding Fysiotherapie aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. In 2015 ben ik afgestudeerd als Master Manuele therapie in Amersfoort.

Specialisaties:
Binnen Fysio- en Manuele therapie van Hoof ben ik gespecialiseerd in hart- en longrevalidatie en de manuele therapie. Ik ondersteun mijn collegae sportfysiotherapeuten en ben actief in ons concept ‘excellent fit‘.

Uitdaging:
Mijn uitdaging in het vak is het samen met de patiënt werken aan zijn of haar doelstellingen. Probleemgericht denken op de lange termijn is hierin een belangrijk item.

Waarom Fysio van Hoof:
Na mijn studie heb ik er voor gekozen om in deze praktijk te gaan werken omdat ik er een zeer prettige en leerzame eindstage heb doorlopen. De vele specialisaties binnen ons team zorgen ervoor dat ik me als therapeut optimaal verder kan ontwikkelen in het vakgebied.

Typisch Tim:
Sporten o.a. voetbal en gedrevenheid in het vak fysiotherapie.