Fysiotherapie en Manuele therapie Van Hoof

Fysiotherapie

Fysiotherapie

Fysiotherapie

Fysiotherapie is een therapievorm gericht op het houdings- en bewegingsapparaat. Eenvoudig gezegd: Het richt zich vooral op klachten in spieren, gewrichten en pezen. Maar ook behandelvormen voor diabetes, long- of hartklachten kunnen behoren tot fysiotherapie. Fysiotherapeuten maken in hun behandeling gebruik van oefentherapie, mobiliserende technieken, massage en/of (training)apparatuur.

Specialisaties

‘Fysiotherapie’ is een breed begrip en kan in verschillende specialisaties worden verdeeld. Binnen onze praktijk zijn naast bovengenoemde clusters de volgende specialisaties aanwezig:

Fysiotherapeuten helpen u uiteraard ook graag bij pijn of andere klachten over het hele lichaam. Voor iedere klacht een topspecialist is één van de speerpunten van Fysio van Hoof. Denk hierbij aan klachten zoals:

Wij denken echter ook mee bij klachten die moeilijker te definiëren zijn of waar maar moeilijk een oplossing voor gevonden kan worden. Onze fysiotherapeuten zijn goed opgeleid en hebben ervaring met veel verschillende klachten.

Ons motto is daarom ook, Excellente zorg, voor iedere klacht een specialist.