Fysiotherapie en Manuele therapie Van Hoof

Adviezen betreffende slaaphouding

Slaapproblemen bij nek en/of rugklachten

Slaapproblemen komen in Nederland erg veel voor.

De oorzaken van slaapproblemen kunnen zeer divers zijn en zijn vaak een combinatie van factoren. Piekeren, een slecht bed of kussen zijn veel genoemde oorzaken.

Minder bekend zijn combinaties van ongunstige slaaphoudingen met (sluimerende) nek- en/of rugklachten. Zo zijn buikslapen en stabiele zijligging in combinatie met bepaalde nek/rugproblemen erg nadelig.

Ook andere combinaties kunnen mogelijk zowel het slapen negatief beïnvloeden als de fysieke klachten onderhouden of verergeren.

Met 30 jaar ervaring in de fysio- en manuele therapie hebben wij analyse- en behandelmodellen ontwikkeld voor mensen met deze problemen door middel van adviezen betreffende slaaphouding en daarop aansluitende fysiotherapie.

Naast de slaaphouding en fysieke klachten kunnen ook het matras en kussen een grote invloed hebben. Hiervoor geven wij basisadviezen en verwijzen wij door naar beddenspecialist Boonman Bedden en Wonen. Ook uw bioritme kan een belangrijk item zijn.

Kosten:
U kunt voor deze therapie en adviezen zonder verwijzing bij ons terecht en de kosten voor Fysio- of Manuele therapie worden gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar mits u voldoende aanvullend verzekerd bent. Anders ontvangt u zelf de declaratie.

Afspraak maken kan via www.fysiovanhoof.nl of telefonisch via 040-2043756
Vermeld s.v.p. dat het om slaapproblemen gaat. U wordt dan bij de gespecialiseerde therapeut ingepland.

Wij zijn een samenwerking aangegaan met beddenspeciaalzaak Boonman Bedden en Wonen, een absolute topper op het gebied van bedden, matrassen en wooninrichting.

Logo boonman bedden