Fysiotherapie en Manuele therapie Van Hoof

Welkom bij RondOm Podotherapeuten

De podotherapeuten van RondOm zijn gespecialiseerd in het uitgebreid onderzoeken, behandelen en voorkomen van klachten aan uw voeten, enkels, knieën, heupen en rug die u kunnen belemmeren in het dagelijks functioneren en welke ontstaan door een afwijkende voetstand of verkeerd looppatroon. Ook sportblessures of klachten als gevolg van diabetes mellitus of reuma (o.a. artrose) kunnen door een podotherapeut behandeld worden. De podotherapeut heeft een aantal behandelmethoden om de oorzaak van een klacht te achterhalen of deze weg te nemen.

Door werkzaam te zijn op de locatie van Fysio- en Manuele Therapie Van Hoof, kan de podotherapeut ook samen met een fysiotherapeut patiënten zien en behandelen of casussen bespreken om zo u als patiënt de beste zorg te kunnen bieden.

Een uitgebreid overzicht van aandoeningen, werkwijze en toegepaste therapieën vindt u op onze website. Daar vindt u ook alle informatie met betrekking tot tarieven en vergoedingen.

Afspraak maken:

Voor meer informatie en het maken van afspraken kunt u bellen naar het secretariaat van de praktijk, te bereiken op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00 uur op het centrale telefoonnummer 088-1180500.

U kunt ook zelf een afspraak maken, zonder hulp van de secretaresse, via de webagenda op de website.